Güç Host’dan Yeni Nesil Co-Location Hizmeti

Sürekli olarak değişen iş ihtiyaçlarınıza uyum sağlamak ve size daha fazla esneklik & güvenilirlik sunmak adına, heyecan verici bir duyuru yapmaktan mutluluk duyuyoruz! Güç Host olarak, müşterilerimizin taleplerine cevap vermek ve ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğumuz hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, sizlere sunduğumuz yeni nesil co-location hizmetimizi duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Co-location hizmetimiz, işletmelerin kendi sunucularını ve altyapılarını barındırmak için mükemmel bir çözüm sunar. Yüksek güvenlikli ve güçlü altyapımızı kullanarak, iş yüklerinizi en üst düzeyde performansla barındırabilir ve işinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

Donanım, elektrik ve internet erişim fiyatlarının büyük oranda artış gösterdiği son yıllarda verimliliği ve performansı en yükseğe çıkarabileceğimiz bir barındırma hizmeti sunmak amacıyla yaklaşık 2 ay önce kolları sıvadık. Bu çalışmalarımız neticesinde hizmet standartlarımızı, hizmetimizin USP’sini (Unique selling proposition) ve hizmetimizde kullanacağımız donanımları titiz bir çalışmayla belirledik. Planlama aşamasını tamamladıktan sonra ekibimizle donanımların teminine ve hizmetin sunulacağı yapının baştan sona inşasına başladık. Yaklaşık 1 ay süren çalışmalar ve testler sonucunda co-location hizmetimizi üretim aşamasında kullanıma hazır hale getirdik.

Güç Host olarak sunduğumuz hizmetlerde ve yapımızda 3 temel unsura büyük önem veriyoruz. Yüksek performans, yüksek erişilebilirlik ve yüksek güvenlik. Tüm co-location yapımızı da bu 3 temel unsur etrafında şekillendirdik.

Bu kapsamda tüm co-location hizmetlerimiz 40G uplink ve 1G port ile gelir. Port hızı sipariş aşamasında veya sonrasında talep üzerine 10G’ye yükseltilebilir. Yurt içi ve yurt dışı katman 3 ve katman 4 DDoS koruması da tamamen ücretsizdir.

Sunmuş olduğumuz DDoS koruması hakkında daha detaylı bilgi için ekteki blog yazımıza göz atabilirsiniz: https://blog.guchost.com/guc-host-ddos-saldirilarini-nasil-engeller/

Co-location hizmetlerinde cihazınızı yönetmenizi ve izlemenizi kolaylaştıracak devrim niteliğinde bir özellik daha sunuyoruz: Co-location kontrol paneli.

Artık co-location hizmetinizde bulunan cihazlarınızı müşteri paneliniz üzerinden yönetebilirsiniz. Co-location kontrol panelimiz KVM bağlanmasına ihtiyaç duymadan cihazınızı formatlamanıza, kurtarma modunda yeniden başlatmanıza, gücünü yönetmenize ve sensör verilerini takip etmenize olanak tanır. Aynı zamanda co-location kontrol panelimiz üzerinden cihazınızın güç ve trafik tüketimini de anlık olarak takip edebilirsiniz.

Bunların yanı sıra tüm co-location hizmetlerimizde ücretsiz remote hands (uzak eller) ve sahip olduğumuz geniş envanterle yedek parça desteği sunuyoruz.

Co-location hizmetlerimiz de diğer hizmetlerimiz gibi TIER 3 standartlarında faaliyet gösteren yeni bir veri merkezi olan Bursa PenDC Veri Merkezi’nden sağlanır. İlgili veri merkezi tesisi 1400m2 güneş paneli alanıyla yenilenebilir enerjinin kullanımına önem verirken, N+2 yedekli enerji yapısı, 3 farklı fiberle ve 2 farklı radyo linkle beslenen ağ yapısı, yedekli iklimlendirme ve sahip olduğu NOVEC yangın söndürme sistemleriyle yüksek erişilebilirlik ve güvenlik sunar.

Co-location hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilir veya https://guchost.com adresinden canlı destek aracılığıyla satış öncesi destek departmanımıza bağlanabilirsiniz.