Güç Host Bulut ile İşletmenizi Başarıya Ulaştırın

Güç Host olarak işletmeler/girişimler için yüksek performansa ve yüksek erişilebilirliğe sahip hizmetler sağlıyoruz. Web hosting’den co-location’a kadar geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Bugün bu makalede, Güç Host bulut ile işletmenizi/girişiminizi nasıl başarıya ulaştıracağınız konusuna değineceğiz.

İşletmelerin dijital dönüşümü hızla devam ediyor ve rekabetin her zamankinden daha yoğun olduğu bir ortamda, işletmelerin teknolojik altyapılarını güçlendirmeleri ve verimliliklerini artırmaları önemli hale geliyor. Bu noktada, saatlik ücretlendirilen bulut hizmetimizle işletmelerinizi başarıya taşımanıza yardımcı olmak için buradayız.

Saatlik ücretlendirilen bulut hizmetimiz, işletmelerin ihtiyaçlarına esnek bir şekilde uyum sağlamak için mükemmel bir çözüm sunar. İşletmenizin ölçeğine göre özelleştirilebilir ve esnek yapıya sahip bu hizmet, size ödemelerinizi sadece kullandığınız kaynaklar için yapma imkanı sunar. Bu sayede, kullanmadığınız kaynaklar için fatura ödemezsiniz ve maliyetleri optimize ederek işletmenizin karlılığını artırabilirsiniz.

Bir işletme/girişim için servislerinin yüksek erişilebilirliğe ve yüksek performansa sahip olması büyük önem taşır. Hızlı yüklenen web siteleri ve uygulamalar müşterilerin memnuniyetini arttırdığı gibi güvenini de sağlamlaştırır.

Güç Host olarak işletmeler ve girişimler için web hosting hizmetinin yanı sıra bulut sunucu hizmetleri de sağlıyoruz. Bulut sunucu hizmetlerimiz işletmenizin başarıya ulaşmak için ihtiyaç duyduğu yüksek performanslı altyapıyı optimum maliyetle sağlar.

Bulut sunucu hizmetlerimiz KVM sanallaştırma ortamında sunulur ve saatlik olarak ücretlendirilir. Sunmuş olduğumuz saatlik ücretlendirme sayesinde işletmenizin/girişiminizin ihtiyaç duyduğu kısa süreli ölçeklenme ihtiyaçlarında aylık fiyatları ödemek durumunda kalmazsınız. Tüm bulut sunucu hizmetlerimiz saatlik ücretlendirmeleri üzerinden ay sonu faturalandırılır.

Bulut sunucu hizmetlerimiz SSD disklere ve yeni nesil işlemcilere sahip, özel testlere tabi tutulmuş kurumsal seviye ana makineler üzerinden sunulur. Ana makinelerimiz ve ağımız 7/24 ekibimiz tarafından izlenir. Aynı zamanda teknik destek ekibimiz tüm bulut sunucu hizmetlerimiz için 7/24 teknik destek sunar.

Tüm bulut sunucu hizmetlerimiz 2 farklı konumda saklanan haftalık ücretsiz imaj yedeği ve ücretsiz katman 3, katman 4 DDoS koruması ile birlikte gelir. Talep edilirse bulut kontrol paneli üzerinden ek IP adresleri ve günlük yedekleme satın alınabilir.

DDoS korumamız hakkında daha detaylı bilgi almak için ekteki makalemize göz atabilirsiniz: https://blog.guchost.com/guc-host-ddos-saldirilarini-nasil-engeller/

Bulut sunucu hizmetlerimizi yönetmek bir web hosting yönetimi kadar kolaydır. Kontrol paneliniz üzerinden dilediğiniz aplikasyonları ve işletim sistemlerini tek tıkla kurabilir, bulut sunucunuzun kaynak ve trafik kullanımını takip edebilir, yükseltmeye ihtiyacınız olduğunda yalnızca birkaç tıklama ile bulut sunucu planınızı yükseltebilirsiniz.

Bulut sunucu hizmetlerimiz kullan/öde formatında olduğundan ötürü kötüye kullanımı önlemek amacıyla 1000₺ tutarında depozito gerektirir. Hesabınızı oluşturmak için ödemiş olduğunuz 1000₺ hesabınız oluşturulduktan sonra bulut hesabınıza bakiye olarak eklenir. İlgili bakiyeyi sunucularınızı oluştururken kullanabilirsiniz.

Bulut sunucu hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için https://guchost.com/bulut-sunucu sayfasına göz atabilir, canlı desteğimiz üzerinden satış öncesi departmanımız ile iletişime geçebilirsiniz.